Így lassítsa az öregedés folyamatát!

Így lassítsa az öregedés folyamatát!

Szinte mindenki a fiatalság elixírjét kutatja, amit alátámaszt az is, hogy a plasztikai beavatkozások száma az elmúlt években nemcsak a hölgyek, de a férfiak körében is megsokszorozódott, valamint a kozmetikai ipar is fénykorát éli.

Életmódunkból adódóan szervezetünket a legkülönbözőbb környezeti hatások érik, amelyeknek nem várt következményeivel számolnunk kell.

Az öregedéselméletek közül a szabad gyökökre vonatkozó feltételezés az egyik legszélesebb körben elfogadott elmélet, amelyet 1956-ban Harman fogalmazott meg.

MIÉRT KÁROSÍTJÁK SZERVEZETÜNKET A SZABAD GYÖKÖK?
Molekuláris szinten az oxidációs stressz során a szervezetbe jutó oxigénmolekulák a sejtjeinkkel reakcióba lépnek. Ez energiatermelődéssel jár, és a folyamat melléktermékeként nagy reakcióképességű molekulák, ún. szabad gyökök képződnek.

Ezekre jellemző, hogy külső pályájukon párosítatlan elektron kering. A hiányzó elektron pótlása a nagy fontosságú molekulák destrukciójával, pontosabban oxidációjával járhat. Ezt a káros folyamatot nevezzük oxidációs stressznek, amelyet 15-16 éve fogalmazott meg Sies az orvosi irodalomba.

Ezek a szabad gyökök és az ún. prooxidáns molekulák a sejten belül károsíthatják a DNS-t, a sejtfehérjéket, sejtmembránt és a sejt vázát. A szabad gyökök nemcsak a szervezet általános öregedésében játszanak szerepet, hanem a gyulladásos folyamatokban, a rák kialakulásában, a bőr napfény vagy a dohányzás által okozott öregedésében is.

HOGYAN VEHETI FEL A HARCOT A SZABAD GYÖKÖKKEL SZEMBEN?
Az oxidációs folyamatok során felszabadult szabad gyököket az ANTIOXIDÁNSOK semlegesítik, hiszen a szabad gyökök által beindított reakciók során bekapcsolódnak a folyamatba és leállítják azokat. Ezzel jelentős szerepet vállalnak az öregedés lassításában és még a sejtmegújulást is ösztönzik! Kisebb hányadukat a szervezet állítja elő, azonban ez nem elegendő a teljes siker eléréséhez.

A SIKER A HIDROGÉNES VÍZBEN REJLIK!
Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy sajnos ma már a gyümölcsök és a zöldségek sem tudják biztosítani azt a fajta antioxidáns mennyiséget, amelyre szervezetünknek szüksége lenne. A boltok polcain csupa olyan termék sorakozik, amelyek tápanyagtartalma már nem hasonlítható korábbi társaikhoz képest.

Az egészséget kutató szakemberek is felfigyeltek erre a problémára, amelynek orvoslására egy különleges technikával rendelkező gépet hoztak létre. A LOURDES berendezések hidrogénben gazdag vizet állítanak elő, amely határozottan lassítja az öregedési folyamatokat.

Dr. Hayashi kutatásai kimutatták, hogy az elmúlt évszázadok alatt a víz hidrogéntartalma drasztikusan lecsökkent, azonban a LOURDES erős antioxidánsban gazdag vize megoldást nyújt az energikus közérzet fenntartásához!

3 ÉRV A HIDROGÉNES VÍZ MELLETT!
Felveheti a harcot a korai öregedéssel szemben, hiszen magas antioxidáns tartalma miatt semlegesíti az öregedés folyamatát gyorsító szabad gyököket!
Nemcsak kívülről, de belülről is megfiatalodik! Szervezete sokkal energikusabb lesz, amely tovább fokozza jó közérzetét!
Egészsége megőrzésében is kifejti jótékony hatását, hiszen javítja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a koleszterinszintet és méregteleníti a szervezetet!
ÍGY LASSÍTSA AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT! HASZNOSÍTSA A CIKKÜNKBEN SZEREPLŐ TIPPEKET EGY TELJESEBB ÉLETÉRT!

Write a Comment