hidrogén szállítása

HIDROGÉN SZÁLLÍTÁSA A SZERVEZETBEN

HIDROGÉN SZÁLLÍTÁSA A SZERVEZETBEN

Szinte mindenki a fiatalság elixírjét kutatja, amit alátámaszt az is, hogy a plasztikai beavatkozások száma az elmúlt években nemcsak a hölgyek, de a férfiak körében is megsokszorozódott, valamint a kozmetikai ipar is fénykorát éli.

Életmódunkból adódóan szervezetünket a legkülönbözőbb környezeti hatások érik, amelyeknek nem várt következményeivel számolnunk kell.

Az öregedéselméletek közül a szabad gyökökre vonatkozó feltételezés az egyik legszélesebb körben elfogadott elmélet, amelyet 1956-ban Harman fogalmazott meg.

 

MIÉRT KÁROSÍTJÁK SZERVEZETÜNKET A SZABAD GYÖKÖK?

Molekuláris szinten az oxidációs stressz során a szervezetbe jutó oxigénmolekulák a sejtjeinkkel reakcióba lépnek. Ez energiatermelődéssel jár, és a folyamat melléktermékeként nagy reakcióképességű molekulák, ún. szabad gyökök képződnek.

Ezekre jellemző, hogy külső pályájukon párosítatlan elektron kering. A hiányzó elektron pótlása a nagy fontosságú molekulák destrukciójával, pontosabban oxidációjával járhat. Ezt a káros folyamatot nevezzük oxidációs stressznek, amelyet 15-16 éve fogalmazott meg Sies az orvosi irodalomba.

Ezek a szabad gyökök és az ún. prooxidáns molekulák a sejten belül károsíthatják a DNS-t, a sejtfehérjéket, sejtmembránt és a sejt vázát. A szabad gyökök nemcsak a szervezet általános öregedésében játszanak szerepet, hanem a gyulladásos folyamatokban, a rák kialakulásában, a bőr napfény vagy a dohányzás által okozott öregedésében is.

 

HOGYAN VEHETI FEL A HARCOT A SZABAD GYÖKÖKKEL SZEMBEN?

Az oxidációs folyamatok során felszabadult szabad gyököket az ANTIOXIDÁNSOK semlegesítik, hiszen a szabad gyökök által beindított reakciók során bekapcsolódnak a folyamatba és leállítják azokat. Ezzel jelentős szerepet vállalnak az öregedés lassításában és még a sejtmegújulást is ösztönzik! Kisebb hányadukat a szervezet állítja elő, azonban ez nem elegendő a teljes siker eléréséhez.

 

A SIKER A HIDROGÉNES VÍZBEN REJLIK!

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy sajnos ma már a gyümölcsök és a zöldségek sem tudják biztosítani azt a fajta antioxidáns mennyiséget, amelyre szervezetünknek szüksége lenne. A boltok polcain csupa olyan termék sorakozik, amelyek tápanyagtartalma már nem hasonlítható korábbi társaikhoz képest.

Az egészséget kutató szakemberek is felfigyeltek erre a problémára, amelynek orvoslására egy különleges technikával rendelkező gépet hoztak létre. A LOURDES berendezések hidrogénben gazdag vizet állítanak elő, amely határozottan lassítja az öregedési folyamatokat.

Dr. Hayashi kutatásai kimutatták, hogy az elmúlt évszázadok alatt a víz hidrogéntartalma drasztikusan lecsökkent, azonban a LOURDES erős antioxidánsban gazdag vize megoldást nyújt az energikus közérzet fenntartásához!

 

3 ÉRV A HIDROGÉNES VÍZ MELLETT!

  • Felveheti a harcot a korai öregedéssel szemben, hiszen magas antioxidáns tartalma miatt semlegesíti az öregedés folyamatát gyorsító szabad gyököket!
  • Nemcsak kívülről, de belülről is megfiatalodik! Szervezete sokkal energikusabb lesz, amely tovább fokozza jó közérzetét!
  • Egészsége megőrzésében is kifejti jótékony hatását, hiszen javítja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a koleszterinszintet és méregteleníti a szervezetet!

 ÍGY LASSÍTSA AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT! HASZNOSÍTSA A CIKKÜNKBEN SZEREPLŐ TIPPEKET EGY TELJESEBB ÉLETÉRT!